OVER financierscheck

FinanciersCheck.nl is opgericht door financieringsspecialisten die samen ruim 50 jaar actief zijn (geweest) bij banken, alternatieve financiers en financieringsadviseurs.

In deze tijd merkten de oprichters dat de markt intransparant is, waardoor ondernemers vaak niet weten waar zij terecht moeten. Dit kost tijd (en dus geld) en vaak ook frustratie. Middels FinancieringsCheck.nl proberen de initiatiefnemers de markt eenvoudiger en transparanter te maken.

over financierscheck
waarom financierscheck

Waarom FinanciersCheck?

Tijdsbesparing

Marktverkenning

Gratis & Vrijblijvend

Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig vragen van ondernemers over onze dienstverlening. Zie onderstaand een overzicht van de meestgestelde vragen.

Q: Wie kan een zakelijke lening aanvragen via FinanciersCheck?

A: De aangesloten kredietverleners van FinanciersCheck verstrekken enkel zakelijke leningen aan Nederlandse MKB bedrijven. Het is noodzakelijk om ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel (KVK) en om als eigenaar of aandeelhouder in Nederland ingeschreven te zijn.

Q: Welke financiers worden vergeleken via FinanciersCheck?

A: FinanciersCheck werkt met een breed scala aan financiers, dit zodat er verschillende producten aangeboden kunnen worden die passen bij jouw kredietbehoefte. Denk hierbij aan producten als zakelijke leningen, factuurbevoorschotting, voorraadfinanciering, lease en creditcards.

Q: Hoe lang duurt het voordat ik een advies ontvang?

Het invullen van de vragenlijst duurt slechts 60 seconden. Hierna heeft maken wij een analyse van de antwoorden, 30 seconde later krijg je een passend advies. Vervolgens is het aan jou om met de passende financier verder te praten.

Q: Wat is het voordeel van jullie service?

Wij besparen jou tijd en geld:

  • Wij checken welke financier het beste bij jouw onderneming en kredietbehoefte past. Je hoeft dus niet iedereen te benaderen, maar direct de best passende partij.
  • Deze service is gratis en vrijblijvend.
  • De check duurt slechts 60 seconden, in die tijd onderzoek je het hele financieringslandschap.

Q: Wat zijn de voorwaarden van jullie zakelijke leningen?

Wij verstrekken zelf geen zakelijke leningen.

Wel werken wij met diverse partners die wel zakelijke leningen verstrekken. De voorwaarden die zij hanteren hangen van veel variabelen af, denk hierbij aan de betreffende kredietverlener (sommige zijn duurder, anderen goedkoper), de karakteristieken van jouw onderneming en het onderpand dat je kan aanbieden.

Q: Hoe is het mogelijk dat jullie service gratis is?

Terechte vraag, voor niets gaat de zon op! Wij zijn hier graag transparant over.

Wij worden betaald door de kredietverlener die jou uiteindelijk een lening verstrekt. Hierbij krijgen wij alleen een vergoeding als jij daadwerkelijk een leningovereenkomst aangaat (niet voor aantal leads), het is dus ook in ons belang je in contact te brengen met de juiste kredietverlener.

Het tarief wat de kredietverlener jou in rekening brengt wordt overigens niet hoger door onze inmenging, dit is afgestemd met iedere kredietverlener.

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem via ons contactformulier!